Școala Solomonară - Mesajul Astrelor

Max & Augusta Foss Heindel
"Mesajul astrelor"


PARTEA A DOUA
ASTROLOGIA MEDICALĂ

CONCLUZIE

Tocmai am expus metodele pe care le folosim pentru a diagnostica bolile și sperăm că această expunere va permite studentului să trateze profund subiectul printr-o muncă personală, în cele mai mici detalii. În măsura în care se va folosi el însuși, dezinteresat, pentru a-i ajuta pe oameni, atributele spirituale se vor dezvolta în el și vor face ca Mesajul Astrelor, revelat în fiecare temă astrologică, să fie pentru el ca o carte deschisă.

Această științ;ă minunată astfel aplicată, îl va ajuta să-și adune comori în cer, mai bine și mai sigur, decât orice altceva pe această lume. Îl rugăm pe Dumnezeu ca această carte să poată fi agentul stimulator al dezvoltării sufletului oricui, care aspiră să urmeze dubla poruncă a lui Christos : "Propovăduiți Evanghelia și vindecați-i pe bolnavi."

AVIZ IMPORTANT

În ciuda a orice am spune, multe persoane ne scriu, adăugând scrisorilor lor bani, pentru a face și a interpreta temele astrologice. Ne fac să pierdem timp prețios, scriindu-le scrisori de refuz și ne cauzează probleme pentru a le trimite banii înapoi.

Nu ne servim de Astrologie, decât pentru a ajuta la vindecarea bolnavilor. Dacă sunteți bolnav, vom fi fericiți să vă asistăm, dar numai în mod gratuit, în caz contrar, nu dăm nici un aviz în ceea ce privește subiectele materiale.

Textele acestui site nu pot fi reproduse
fără acordul Școlii Solomonare